За нас

Prolam

Мечтаният интериор е по-близо, отколкото си мислите


PROLAM е специализирана производствена фирма със съвременно технологично оборудване, която изработва кухненски плотове, маси, стъпала и подпрозоречни первази. Създаваме модели, съчетаващи по безупречен начин индивидуалността, елегантността, естетиката и комфорта, които предефинират пространствата, за да ги превърнат в мечтаните места за живеене и работа.

КЕРАМИКАТА Е НАШАТА СТРАСТ


Световният лидер и иноватор Laminam произвежда широкоформатни керамични плочи, създавайки повърхности с минимална дебелина (3+, 5+, 12+ и 20+ mm) и с големи размери (1000х3000 mm и 1620х3240 mm), които се използват за архитектура, дизайн и обзавеждане. Преди повече от 20 години италианската компания направи революция в керамичния свят благодарение на новаторската визия и въвеждането на все по-иновативни продукти по отношение на дебелината и размерите.

Използвайки керамиката на Laminam, оставяме своя ярък отличителен почерк във всеки проект. Изработваме кухненски плотове, маси, стъпала и подпрозоречни первази, които напълно отговарят на Вашите дизайнерски и концептуални решения. Моделите са подходящи за всеки стил на интериорния дизайн. Продуктите ни намират разнообразни приложения в частни домове, хотели, административни и офис сгради, жилищни комплекси и други.

#PROLAM

АФИНИТЕТ КЪМ ИНДИВИДУАЛНИТЕ ПРОЕКТИ


Керамичните плочи са перфектните повърхности за обзавеждане. Това е и една от най-интересните линии за тяхното използване. Креативността и професионалните умения ни помагат да създаваме продукти по индивидуални проекти, които са изцяло съобразени с нуждите на проекта и удовлетворяват търсената визия и представите на архитектите, проектантите и дизайнерите.

#PROLAM

ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ


Нашият висококвалифициран екип е на разположение да предостави необходимите консултации в подкрепа на архитектите и дизайнерите, за да развият пълния потенциал на проекта, както и великолепните характеристики на керамичните плочи.

#PROLAM

С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА


Следваме най-добрите производствени техники и използваме естествени суровини и устойчиви технологии, свеждащи до минимум въздействието върху околната среда. Прилагаме непрестанен контрол върху политиките ни за качество, както и за здраве и безопасност на нашите служители.

#PROLAM

ТЕХНОЛОГИИ И ПРОУЧВАНИЯ


В търсене на най-добрите решения, които могат да бъдат предоставени, отделяме интензивна изследователска дейност за всеки продукт и се стремим да разширяваме и усъвършенстваме нашата продуктовата гама. Всичко това е възможно благодарение на дългогодишния опит и компетентността на нашите експерти.

Росица Варадинова
Специалист продажби

Мария Грудева
Специалист продажби

Ивайло Захариев
Управител

ДА ОБСЪДИМ ПРОЕКТА?